Блестяща Усмивка

Избелване

Избелване на зъби!

Избелването на зъби представлява козметична процедура, която дава бързи и незабавни резултати. Само за един час може да подобрите усмивката си, изсветлявайки я с до седем – осем нюанса!

Напълно възможно е да постигнете блестяща усмивка чрез едночасово професионално клинично избелване или като носите шини за домашно избелване за около две седмици у дома. Резултатите се забелязват веднага, когато се усмихвате и говорите! Процедурата по избелване на зъби е неинвазивна, няма болка или дискомфорт. Не е необходимо поставянето на анестезия. Предварителното почистване на зъбите от плака, зъбен камък и полирането им са задължителни преди избелването. За да бъде проведена процедурата е важно да няма активни кариеси.

Клинично Избелване

Процедурата се извършва от дентален лекар. Цялата процедура в в рамките на едно посещение, обикновено около един час.

Домашно Избелване

Процедурата се извършва вкъщи. Процедурата се повтаря в няколко поредни дни (10-12 дни), за около 1 час дневно.

Какво е клинично избелване?

При професионалното избелване се използва специален гел, който се оставя да подейства няколко минути и се подменя 1-2 пъти в зависимост от индивидуалния случай. Цялата процедура се извършва в рамките на едно посещение, обикновено около един час.

След завършване на процедурата, ще получите инструкции за избягване на някои храни и напитки, които могат да повлияят на резултата. Възможно е да изпитате лека чувствителност на зъбите след избелването, което е нормално и отминава в рамките на няколко дни.

0 %
Качествено Лечение
0 +
Доволни Клиенти
0 +
Перфектни Усмивки

Какво е домашно избелване?

При домашното избелване е необходимо да се вземат отпечатъци от зъбите и да се изработят индивидуални шини. В тях се нанася активен избелващ гел, а процедурата се повтаря в няколко поредни дни (10-12 дни), за около 1 час дневно, докато се постигне желаният резултат. Ще получите комплект шприци от гел за избелване, кутийка за съхранение на шините и силиконови шини.

Обикновено желаният ефект се забелязва след около 10–12 дни. При постигане на резултата, може да прекратите курса на избелване и да използвате останалия гел за повторно избелване без нужда от изработването на нови шини. За поддържане на резултата или в случай на необходимост от допълнително избелване може да закупите допълнителни шприци гел и да продължите избелването.

 

Сигурност & Kaчество

Бъдете уверени с нашето персонално дентално лечение.

Професионализъм

Ние притежаваме екип от професионалисти в сферата.

Персонално внимание

Ние изготвяме персонален план за лечение на всеки наш клиент.

Висок Стандарт

Нашите кабинети са оборудвани с професионална техника.

Коментари от наши клиенти!

5/5

Обща оценка:

5/5

Време за изчакване:

5/5

Отношение:

Свържете се с нас
за консултация!

Нашите специалисти ще отговорят на всички Ваши въпроси.