Почистване на

Зъбен камък

Защо това е толкова важно?

Един от ключовите процеси за поддържане на здравето и блясъка на Вашата усмивка е почистването на плака, зъбен камък и полирането. В тази статия, ще ви разкажем за важността и предимствата на тези процедури.

Зъбният камък е натрупана плака, която ако не се отстранява на време се втърдява от минералите в слюнката и бактериите в устата. Ако не се отстранява редовно, този камък може да доведе до възпаление и отдръпване на венците, пародонтални проблеми и дори загуба на зъби. Почистването на зъбен камък с ултразвуков скалер е ключова стъпка към поддържане на оптимално здраве на зъбите и венците.

Airflow EMS полиране на зъбите:

DENTAL STUDIO

Airflow EMS е иновативна швейцарска технология за полиране на зъбите, която използва ламинарен воден поток с въздух и пудра, за да премахне отлаганията и петната от зъбите. Пудрата, която се използва е с големина на частиците от 14 до 25 микрона – това позволява ефективно почистване на всички повърхности на зъбите, дори и труднодостъпните. Резултатът е по-чисти и няколко тона по-бели зъби.

 

0 %
Качествено Лечение
0 +
Доволни Клиенти
0 +
Перфектни Усмивки

За кого е подходяща процедурата?

DENTAL STUDIO

Процедурата е подходяща за всички пациенти и няма възрастови ограничения за изпълнението и. Почистването е неинвазивна процедура, която не наранява или надрасква повърхността на зъбите или наличните конструкции. Наличието на импланти, корони и мостове не е контраиндикация за изпълнението и. Редовното почистване и полиране е от изключителна важност и по време на ортодонтско лечение.

Безболезнено и комфортно: Процедурата е безболезнена и приятна за пациента, без да предизвиква чувствителност или дискомфорт.

rfefge ef3rf3
ergeere ergeerer

Коментари от наши клиенти!

5/5

Обща оценка:

5/5

Време за изчакване:

5/5

Отношение:

Свържете се с нас
за консултация!

Нашите специалисти ще отговорят на всички Ваши въпроси.