Система Брекети

Деймън

Брекети Деймън

Патентованата технология от системата Деймън, а именно затварянето и задържането на дъгата вътре в брекетите с капаче  вместо с ластик или телче, позволява по-лесното и оптимално почистване по време на ортодонтското лечение. Малкият размер и овалната форма на брекетите от системата, както и лесното плъзгане на дъгата в брекетите води до по-комфортно лечение, а контролните посещения са много по-кратки и приятни за пациента.

При системата брекети Деймън се използват слаби, но постоянни сили на действие, благодарение на които по време на лечението с тях пациентите не изпитват болка и силен дискомфорт,а резултатите са налице.

Без вадене на здрави зъби

Много от пациентите се изненадват, когато разберат, че с Деймън брекетите не са необходими екстракции на здрави зъби, за да се постигне желаният краен резултат. Това е само един от огромните плюсове на системата

Система Деймън

Брекетите Damon или иначе казано самолигиращите се брекети са иновативна клинична технология, която не само разгръща потенциална на вашата красива усмивка, хармонизира чертите на лицето, но и значително подобрява качеството ви на живот!
devedber wegewgegs

По-кратка продължителност
на лечението!

Времетраенето на ортодонтското лечение с брекети Деймън е с около 6 месеца по-кратко в сравнение с другите конвенционалните системи.

Контролните посещения са по-кратки и през по-големи интервали от време. Това ви осигурява необходимото време да изпълнявате задачите си в забързаното ежедневие докато се лекувате без болка и дискомфорт.

0 %
Качествено Лечение
0 +
Доволни Клиенти
0 +
Перфектни Усмивки

Система Деймън

Резултатите, които може да постигнете ако изберете системата Деймън:

Сигурност & Kaчество

Бъдете уверени с нашето персонално дентално лечение.

Професионализъм

Ние притежаваме екип от професионалисти в сферата.

Персонално внимание

Ние изготвяме персонален план за лечение на всеки наш клиент.

Висок Стандарт

Нашите кабинети са оборудвани с професионална техника.

Коментари от наши клиенти!

5/5

Обща оценка:

5/5

Време за изчакване:

5/5

Отношение:

Свържете се с нас
за консултация!

Нашите специалисти ще отговорят на всички Ваши въпроси.